Paardencoaching voor kinderen

Er komt tegenwoordig heel veel af op onze kinderen. Er moet vaak op hoog niveau gepresteerd worden. Vaak komt het zelfvertrouwen daarbij in het gedrang. Zou het fijn zijn als ze meer voor zichzelf op durven te komen. Kinderen vinden het soms lastig om met hun emoties om te gaan of beter gezegd; in de hand te houden. Kortom, de druk en spanning bij kinderen kan hoog oplopen en daardoor kunnen ze niet lekker in hun vel zitten.

Een sessie individuele paardencoaching

Paardencoaching kan daarom ook kinderen enorm helpen weer kracht in zichzelf te vinden. Paarden oordelen niet, en kunnen daarom kinderen helpen over bepaalde onzekerheden heen te komen. Ook onzekerheden die zijn ontstaan door bepaalde heftige gebeurtenissen in het leven van het kind. Paarden spiegelen de emoties van het kind en kunnen daardoor antwoord geven op vragen die een kind bezig houden.
Op de website van Bitmagazine is een interessant artikel te lezen over wat individuele paardencoaching voor kinderen kan betekenen.

Interesse?
Wil je weten wat de mogelijkheden voor individuele paardencoaching zijn voor jouw kind? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie! Kinderen kunnen ook baat hebben bij coaching in een groep. Daarom is er ook het programma Paardenkracht voor Pubers. Hierbij werken kinderen in een groep aan zichzelf om zo steviger in hun schoenen te staan.

Sluit Menu