Paardencoaching voor volwassenen

Steeds vaker wordt individuele paardencoaching ingezet als hulpmiddel in de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn van nature vaak verbonden met dieren en vinden het fijn om met dieren om te gaan. Door paarden in te zetten kan op een prettige en leuke manier een goed resultaat behaald worden. En dat kan vaak al in een hele korte tijd.

Paard als spiegel

Individuele Paardencoaching is er voor iedereen die een paard als spiegel wil ervaren voor zijn persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een sessie individuele paardencoaching komt via het paard naar boven wat gezien wil worden en wat een mogelijke onderliggende oorzaak is van waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. Je wordt je bewust van iets wat ver weg zit verstopt.

Een sessie individuele paardencoaching

Een sessie paardencoaching duurt ongeveer 1,5 uur en is over het algemeen positief confronterend en zorgt langere tijd voor diverse persoonlijke inzichten. De impact hiervan zal ongeveer een week of twee doorwerken en het nodige effect hebben op je hoofd en lichaam. Na de ‘bezinkperiode’ kunnen er vragen zijn die Ik graag beantwoord. Desgewenst geef ik ook de nodige nazorg in de vorm van 1 of meer sessies individuele paardencoaching.

Coachen met eigen paard

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een sessie individuele paardencoaching met je eigen paard te doen. Het is erg bijzonder en vaak ook erg verrassend om inzichten te krijgen hoe je op elkaar reageert. Vaak leidt dit tot een betere samenwerking tussen jou en jouw paard.
Goed om te weten; Wil je een sessie op locatie dan breng ik reiskosten in rekening (vanaf 25 km).
Wil je meer weten over individuele coaching met je eigen paard of met één van mijn paarden? Neem dan contact met me op.

Interesse?

Wil je weten wat de mogelijkheden voor individuele paardencoaching zijn voor jou of jouw kind? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie! Het is ook mogelijk om met je vrienden of vriendinnen samen iets leuks te doen. Of met je collega’s werken aan communicatie en samenwerking. Daar is Coaching voor Teams zeer geschikt voor. Erg leuk voor een middagje uit of voor een professionele teambuilding. 

Sluit Menu