Methodes

Access Bars

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten en ideeën los te laten. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten?

Ben je altijd druk in je hoofd?

Vind je het lastig om te ontspannen?

Maak je lijstjes van wat je allemaal nog moet doen?

Wil je graag alles goed doen?

Heb je de neiging om te focussen op wat er nog niet goed gaat?

Dan is Access Bars iets voor jou! Laat jouw hoofd leeghalen en laat de overbodige ballast los met deze behandeling.

De behandeling

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval geeft het je weer ruimte en energie in je hoofd. Je hoofd wordt namelijk ‘leeg gehaald’ met alle overtollige ballast. Na een behandeling voelen mensen zich veel rustiger, hun hoofd wordt opgeruimd, ze durven meer zichzelf te zijn en hebben opeens energie voor tien!

De behandeling wordt gegeven op een massagetafel en duurt circa 1,5 uur. Deze behandeling is soms ook mogelijk tussen de paarden die ik gebruik voor mijn sessies paardencoaching, maar alleen in overleg. Hierbij loopt het paard of paarden los om de behandeltafel heen en geven je vaak nieuwe inzichten. 

“Mijn hoofd staat nooit stil. Zo ben ik geboren. Piekeren is dan ook een van mijn kernkwaliteiten. Al vaker hoorde ik over Acces Bars en ik las veel positieve ervaringen. Daarom besloot ik om het zelf ook een keer te ‘proberen’. Karin heeft een mooie praktijkruimte. Alleen van het uitzicht al word je rustiger. Na een kort gesprekje begon ze met de behandeling. Ik merkte al snel dat het letterlijk lichter werd in mijn hoofd. Sinds ik de behandeling heb gehad pieker ik minder en ben ik relaxter. Ik weet zeker dat ik dit vaker ga doen en kan het iedereen aanraden. Karin is betrokken en deskundig waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar.”

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us