Access Bars

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten en ideeën los te laten.

Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande punten?

  • Ben je altijd druk in je hoofd?
  • Vind je het lastig om te ontspannen?
  • Maak je lijstjes van wat je allemaal nog moet doen?
  • Wil je graag alles goed doen?
  • Heb je de neiging om te focussen op wat er nog niet goed gaat?

Dan is Access Bars iets voor jou! Laat jouw hoofd leeghalen en laat de overbodige ballast los met deze behandeling.

Access bars behandelpunten

De behandeling

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval geeft het je weer ruimte en energie in je hoofd. Je hoofd wordt namelijk “leeg gehaald” met alle overtollige ballast.

Enige tijd geleden heb ik de opleiding voor Access Bars gevolgd. Kort daarna ging ik behandelingen geven en ik was verrast door de mooie resultaten. Mensen voelen zich veel rustiger, hun hoofd wordt opgeruimd, ze durven meer zichzelf te zijn en hebben opeens energie voor tien!

Wil je ervaren wat Access Bars voor jou kan doen? Neem dan contact op om een afspraak te maken. De behandeling wordt gegeven op een massagetafel en duurt circa 1,5 uur. Deze behandeling is ook mogelijk tussen de paarden die ik gebruik voor mijn sessies paardencoaching. Hierbij loopt het paard of paarden los om de behandeltafel heen en geven je vaak nieuwe inzichten. Soms leidt dit tot hilarische momenten!

access bars behandeling
Sluit Menu