Vraagstuk

Coaching voor kinderen

Zelfvertrouwen opbouwen en voor jezelf leren opkomen. Omgaan met emoties en het verwerken van heftige gebeurtenissen. Voor kinderen die zich onzeker voelen, in een wereld waarin veel van ze wordt gevraagd. Nieuwe inzichten en positieve verandering van gedrag, zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Vraagstukken kunnen zijn:

Mijn kind heeft last van boze buien en als ouder vind ik het lastig om hem te begrijpen.

Mijn kind zit in de knoop, vast in bepaald gedrag of emotie, of vindt het juist lastig om gevoelens goed over te brengen.

Op school is mijn kind vrolijk, maar thuis schopt hij overal tegenaan. Wat is er aan de hand?

Mijn zoon of dochter is heel gevoelig. Hoe kan ik hem of haar helpen met het omgaan met alle emoties?

Ik heb het idee dat mijn kind niet goed tot zijn recht komt.

Mijn kind heeft te maken met een heftige thuissituatie zoals overlijden of ziekte van een gezinslid of scheiding.

Mijn kind heeft weinig zelfvertrouwen.

Ik vind het belangrijk om in de coaching met kinderen eventuele stempels zoveel mogelijk los te laten en zo breed mogelijk naar een kind te kijken. Wat mag er worden losgelaten en welke mooie aspecten kunnen we versterken. Coachsessies in combinatie met ouders geven aanvullend vaak mooie resultaten. Ook vind ik waardevolle samenwerkingen met instanties op het gebied van gezins- en kinderhulpverlening.

Paardencoaching helpt kinderen om weer de kracht in zichzelf te vinden. We gaan spelenderwijs aan de slag met het vraagstuk van jouw zoon of dochter.

Een sfeerimpressie

Image
Image
Image
Image
Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us