Vraagstuk

Coaching voor volwassenen

Voor wie op zoek is naar nieuwe inzichten en ontwikkeling op gevoelsniveau. Niet alleen maar praten, maar voelen, ervaren en handelen. Hulp bij stressklachten en burn-out, en het opheffen van blokkades die je weerhouden in je werk- en privéleven.

Vraagstukken kunnen zijn:

Ik ben de balans kwijt door heftige gebeurtenissen die elkaar snel hebben opgevolgd.

Ik heb last van stressklachten of een burn-out.

Ik ben op zoek naar balans werk-privé.

Ik wil gebeurtenissen een plekje geven.

De wens om contact te herstellen met gevoel en daarnaar leven.

Zelfvertrouwen opbouwen

Ik ben nog niet helemaal hersteld na Corona

Ik wil je graag hulp bieden op maat. Afgestemd op jouw vraagstuk, wat bij je past en waar jij je bevindt in je proces. Daarbij put ik uit de verschillende kennis en methodes die ik tot mijn beschikking heb: Positieve Psychologie, Paardencoaching, Acces Bars en Brisk Walking. In goed overleg komen we tot een plan, een traject dat bestaat uit 5 tot 10 sessies, verdeeld over 3 maanden.

Als ervaringsdeskundige met een burn-out kan ik jou goed helpen bij klachten van spanning en stress. Mijn coaching kan worden ingezet als aanvulling op een therapeutische behandeling. Mijn focus ligt op het contact herstellen met je gevoel. Uit je hoofd, terug in je lijf, zodat jij de keuzes kunt gaan maken die écht bij je passen.

Ervaringen van tevreden klanten

« Na één sessie samen met pony Safier, kon ik al merken dat mijn zoon al sterker in zijn schoenen stond. »

« Sinds ik de behandeling heb gehad pieker ik minder en ben ik relaxter. Ik weet zeker dat ik dit vaker ga doen en kan het iedereen aanraden. »

« Het is prachtig om te ervaren dat het paard je volgt en het je een gevoel van vertrouwen geeft. Een workshop om met plezier op terug te kijken. »

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us