Methodes

Coaching voor als je even vastloopt

Je zit even niet zo lekker in je vel, hebt last van stress- of spanning, of komt jezelf tegen vanwege een vraagstuk waar je zelf niet uitkomt. Je loopt vast, privé, op het werk of school. Geeft niets, dat overkomt de besten. Of je hebt te maken met kinderen of pubers die vastlopen in een thema. Je verdient een helpende hand en die wil ik je als coach graag bieden. Hieronder een overzicht van methodes die ik inzet om jou te helpen met het vinden van antwoorden op je vraagstuk. Klik op één van de methodes om meer te weten te komen.

Paardencoaching

Een paard als persoonlijke spiegel. Voor kinderen, pubers, volwassenen en teams.

Brisk Walking

Door krachtig te lopen en te bewegen, kom je terug in je eigen kracht.

Access Bars

Een zachte behandelwijze om je hoofd leeg te maken en gedachten los te laten.

Speciaal voor jou

Coaching op maat

Ik wil je graag hulp bieden op maat. Afgestemd op jouw vraagstuk, wat bij je past en waar jij je bevindt in je proces. Daarbij put ik uit de verschillende kennis en methodes die ik tot mijn beschikking heb: Positieve Psychologie, Paardencoaching, Acces Bars en Brisk Walking. Mijn coaching kan worden ingezet als aanvulling op een therapeutische behandeling. Mijn focus ligt op het contact herstellen met je gevoel. Uit je hoofd, terug in je lijf, zodat jij de keuzes kunt gaan maken die écht bij je passen.

In goed overleg komen we tot een plan, een traject dat bestaat uit 5 tot 10 sessies, verdeeld over een periode van minimaal 3 maanden. Het begint bij het basispakket, hierin zitten vijf sessies. Als het nodig is, kan het pakket aangevuld worden met vijf vervolgsessies. In een persoonlijk gesprek komen we gezamenlijk tot een plan van aanpak en bespreken we de tarieven. 

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us