Wat is
jouw vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over paardencoaching, brisk walking en access bars. Heb je nog een andere vraag? Laat het mij weten. 

1. Wat is paardencoaching?

Paardencoaching is een effectieve manier van het coachen van mensen met behulp van een paard. Het paard is hierbij een spiegel die precies aangeeft wat er van binnen speelt bij de persoon die gecoacht wordt. Met paardencoaching krijg je inzicht in bewuste of onbewuste non-verbale communicatie. Dit kunnen onder meer kwaliteiten, talenten, patronen, aandachtspunten, leiderschapsstijlen en wellicht pijnen en/of trauma’s zijn.

2. Hoe kan paardencoaching mij helpen?

Paarden geven je inzicht en helpen je je blokkades te doorbreken. Door stevig in je schoenen te staan met je kwaliteiten op de juiste plek, kan je jouw hart volgen, gelukkig leven en vooral genieten!

3. Is paardencoaching ook mogelijk met mijn eigen paard?

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een sessie individuele paardencoaching met je eigen paard te doen. Het is erg bijzonder en vaak ook erg verrassend om inzichten te krijgen hoe je op elkaar reageert. Vaak leidt dit tot een betere samenwerking tussen jou en jouw paard. Goed om te weten; Wil je een sessie op locatie dan breng ik reiskosten in rekening (vanaf 25 km).


Wil je meer weten over individuele coaching met je eigen paard of met één van mijn paarden? Neem dan contact met me op.

4. Kan ik een coachsessie cadeau geven?

Zeker. Het is een prachtig en waardevol cadeau om te geven. Neem contact op om een cadeaubon aan te vragen.

5. Kan ik de coaching vergoed krijgen?

Voor sommige trajecten, zoals voor kinderen, kan er gebruik worden gemaakt van een vergoeding. Neem even contact op, dan informeer ik je hierover.

6. Ik heb een andere vraag.

Heb je een vraag over één van de coachingsmethodes, jouw vraagstuk of een andere vraag? Neem dan contact op.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us