Tarieven

Het coachingstraject kan bestaan uit één of meerdere sessies afhankelijk van je vraagstuk en wensen. Samen stemmen we de aanpak, de methodes en de investering in goed overleg af. Jouw belang staat voorop.

Tarieven

Coaching voor kinderen & pubers       €75,- per sessie

Paardenkracht voor pubers                 €325,- (groepsverband)

Basispakket van 5 sessies                   €395,-
In dit basispakket heb je de beschikking tot vijf sessies. Wat voor sessies dit worden stem ik graag gezamenlijk met je af.

Introductiesessie paardencoaching   €85,- 
Nieuwsgierig geworden naar paardencoaching, maar twijfel je of dit bij je past? Probeer eens een introductiesessie.

Access bars                                             €90,-

Heb je vragen over andere combinaties of sessies die ik ook aanbied? Neem contact met mij op, zodat ik je altijd een passende aanbieding kan doen.

Ik zet mij graag in voor samenwerkingen met bedrijven of instanties voor gezins- en kinderhulpverlening. Ik denk hierin graag met je mee. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Coaching op maat

Ik wil je graag hulp bieden op maat. Afgestemd op jouw vraagstuk, wat bij je past en waar jij je bevindt in je proces. Daarbij put ik uit de verschillende kennis en methodes die ik tot mijn beschikking heb: Positieve Psychologie, Paardencoaching, Acces Bars en Brisk Walking. Mijn coaching kan worden ingezet als aanvulling op een therapeutische behandeling. Mijn focus ligt op het contact herstellen met je gevoel. Uit je hoofd, terug in je lijf, zodat jij de keuzes kunt gaan maken die écht bij je passen.

In goed overleg komen we tot een plan, een traject dat bestaat uit 5 tot 10 sessies, verdeeld over een periode van minimaal 3 maanden. Het begint bij het basispakket, hierin zitten vijf sessies. Als het nodig is, kan het pakket aangevuld worden met vijf vervolgsessies. In een persoonlijk gesprek komen we gezamenlijk tot een plan van aanpak en bespreken we de tarieven. 

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us