Vraagstuk

Coaching voor pubers

Pubers zitten in een bijzondere levensfase die niet altijd even makkelijk is. Er verandert van alles en ze voelen veel. Hoe ga je hiermee om?

Vraagstukken kunnen zijn:

De zoektocht naar eigen identiteit, wie ben ik?

Slecht contact met ouders. Moeite met communiceren en/of luisteren.

Zelfvertrouwen opbouwen

Uit het hoofd en weer in verbinding met gevoel.

De weg leren vinden in een groep

Nieuwe contacten leggen, hoe pak ik dat aan?

Paardencoaching helpt pubers (11 t/m 16 jaar) steviger in hun schoenen staan. Bij Paardenkracht voor pubers werken we in groepjes van 4-6 personen aan leuke en leerzame opdrachten, die inzicht geven in jezelf en hoe je je opstelt in een groep. De thema’s ondersteunen de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind, zodat het een positief zelfbeeld ontwikkelt en zich goed kan redden in (nieuwe) lastige situaties. 

Paardenkracht voor Pubers

Speciaal voor pubers is de cursus ‘Paardenkracht voor Pubers’ opgezet. Hierin worden thema’s behandeld welke voor het puberend kind en de ouders zeer actueel zijn. De kinderen die de cursus hebben voltooid staan vaak steviger in hun schoenen.

Ervaring van tevreden klant

« Na één sessie samen met pony Safier, kon ik al merken dat mijn zoon al sterker in zijn schoenen stond. »

« Sinds ik de behandeling heb gehad pieker ik minder en ben ik relaxter. Ik weet zeker dat ik dit vaker ga doen en kan het iedereen aanraden. »

« Het is prachtig om te ervaren dat het paard je volgt en het je een gevoel van vertrouwen geeft. Een workshop om met plezier op terug te kijken. »

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us