Wat zijn jouw

Vraagstukken

Je loopt vast, vindt het lastig om je gevoelens te vertalen en kunt wel een spiegel en helpende hand gebruiken. Het overkomt ons allemaal wel eens, van jong tot oud. Laat de paarden je spiegel zijn en mij als coach je helpende hand. Samen vinden we een antwoord op jouw vraagstuk.

Wat is jouw vraagstuk?

Jouw vraagstuk dient als uitgangspositie voor de coachingsessie(s). Vaak gaat het om iets dat je wilt veranderen of bereiken. Inzicht krijgen in een situatie, iets veranderen in je gedrag of begrijpen hoe je iets kunt verbeteren. Je krijgt je vraagstuk helder door na te denken over:

Wat is de huidige situatie, wat gaat goed en wat wil ik hierin veranderen?

Wat heb je al geprobeerd? Krijg je hulp en welke rol speelt je omgeving?

Wat gebeurt er wanneer je niks doet aan de situatie?

Hoe ziet je ideale situatie eruit? Waar wil je naartoe werken?

Ervaar je stress, heb je burnout klachten of wil je leren om te gaan met negatieve ervaringen?

Speciaal voor jou

Coaching op maat

Ik wil je graag hulp bieden op maat. Afgestemd op jouw vraagstuk, wat bij je past en waar jij je bevindt in je proces. Daarbij put ik uit de verschillende kennis en methodes die ik tot mijn beschikking heb: Positieve Psychologie, Paardencoaching, Acces Bars en Brisk Walking. Mijn coaching kan worden ingezet als aanvulling op een therapeutische behandeling. Mijn focus ligt op het contact herstellen met je gevoel. Uit je hoofd, terug in je lijf, zodat jij de keuzes kunt gaan maken die écht bij je passen.

In goed overleg komen we tot een plan, een traject dat bestaat uit 5 tot 10 sessies, verdeeld over een periode van minimaal 3 maanden. Het begint bij het basispakket, hierin zitten vijf sessies. Als het nodig is, kan het pakket aangevuld worden met vijf vervolgsessies. In een persoonlijk gesprek komen we gezamenlijk tot een plan van aanpak en bespreken we de tarieven. 

Coaching voor kinderen
Coaching voor pubers
Coaching voor volwassenen
Coaching voor teams
Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us