Ervaring van Anneke

Karin heeft een paardencoaching sessie bij mij gedaan. Met mijn eigen paard en eerlijk is eerlijk, ik wist niet wat ik kon en mocht verwachten.
Ik had een probleem op mijn werk. Ik was het niet eens met het beleid wat er gevoerd werd en ik twijfelde of ik wilde blijven. Mijn vraag was, hoe moet ik omgaan met het beleid? Moet ik er tegenin gaan? Moet ik er mee dealen? Ik wist het niet.

Mijn paard liep los in de afgezette ring. Ik kreeg bordjes van Karin. Deze moest ik één voor één in de bak leggen. Eerst een bordje met situatie nu, dan bordje met hoe ik situatie zou moeten worden, daarna kwam het moeilijkste bordje waarbij ik positieve punten van mijzelf moest noemen. Dit vond ik enorm lastig. Mijn paard kwam dan ook een paar keer tussen Karin en mij staan en hij drukte Karin een aantal keren weg. Dit kwam onder andere doordat Karin in mijn comfortzone zat. Heel apart om mee te maken. Daarna weer een bordje wat ik er dan aan kon doen samen met mijn positieve punten. Op een gegeven moment pakte mijn paard het bordje op en gaf hem mij. Daarna ging hij gappen en rollen, heel bijzonder. Een teken dat het goed zat wat ik zei en dat ik het moest doen.

De eerstvolgende dag dat ik op het werk was wilde ik een gesprek. Helaas was de directeur vrij. Maar ik was er klaar voor om het gesprek aan te gaan. Daarom ben ik met mijn leidinggevende het gesprek aan gegaan. Een heel fijn en goed gesprek. Vandaag had mijn leidinggevende telefonisch contact met de directeur gesproken en ook mijn onvrede besproken. Ik kreeg vervolgens een mail waarin ik werd bedankt voor mijn eerlijkheid en dat hij na de vakantie bij mij langs kwam om met me te praten.

Dat heb ik maar mooi even bereikt mede door Karin wat ben ik jou dankbaar. Heel bijzonder dat ik deze ervaring mee mocht maken. Ben er erg trots op en erg blij met het resultaat.

Related posts

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us