Ervaring van Marije

Door veel drukte, zowel privé als op het werk, was mijn hoofd altijd vol en was ik veel aan het piekeren met als gevolg terugkerende migraineaanvallen. Ik zat niet lekker in mijn vel. Daarom heb ik een aantal maanden geleden Karin benaderd om een afspraak te maken voor een Acces Bars behandeling. Het contact met Karin voelde gelijk al heel vertrouwd. Na de eerste afspraak hebben we een vervolgtraject samengesteld met als doel een blijvende verandering in gang te zetten. Door verschillende sessies, o.a. Acces Bars, paardencoaching en tafelgesprekken, heb ik naast veel inzichten ook waardevolle tips en praktische handvatten gekregen waarmee je aan de slag kunt. Hierdoor hebben we in een paar maanden echte verandering in gang gezet en ervaar ik een stuk rust die er eerder niet was.

Karin is als coach heel betrokken, houdt je proces goed bij en geeft positieve feedback over je proces. Het is een hele prettige manier om aan jezelf te werken. Het contact met Karin voelt heel vertrouwd en bovendien heeft ze een heel erg fijne plek om mensen te ontvangen. Kortom, ik ben enorm blij dat ik contact met Karin heb opgenomen en juist omdat het een traject van meerdere maanden is kun je ook echt een verandering in gang zetten.

Enorm bedankt Karin! ?

Related posts

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us