Ervaring van Caroline

Afgelopen jaar was voor mij (net als bij vele) een ware achtbaan. Er was heel veel gebeurd op zakelijk en persoonlijk vlak. Hele mooie hoogtepunten maar ook zeker heel erg veel diepe dieptepunten. Dit allemaal bij elkaar heeft veel invloed gehad op mij en ik was toe aan rust in mijn hoofd, maar wist gewoon niet meer hoe.

Ik kwam een advertentie tegen van Karin waarin zij de access bars therapie uitlegde. Dat deze therapie kan helpen bij rust creëren in je hoofd en alles weer op een rijtje te zetten. Ik heb contact gezocht en een afspraak gemaakt bij Karin. Nadat ik deze sessie heb gevolgd heb ik met Karin samen een vervolgtraject afgesproken en ingepland. Doorhaar professionele instelling met persoonlijke touch voelde ik mij gelijk op mijn gemak en kwamen we er snel achter dat ik er met 1 sessie nog lang niet zou zijn.

We hebben gekozen voor een traject van meerdere sessies en verschillende therapieën gecombineerd. Zo hebben wij een keer een paarden coaching gedaan, briskwalk, koffietafel gesprek en weer een accesbars.Dankzij deze gesprekken heb ik veel goede handvaten gekregen van Karin om alles wat er afgelopen jaren is gebeurd een plekje te geven, maar ook heb ik geleerd hoe om te gaan met bepaalde situaties die zich voordoen. Ik heb veel over mijzelf geleerd en vooral dat ik niet te hard voor mijzelf moet zijn, en je best emoties mag laten zien aan je omgeving.

Het fijne van het volgen van een langer traject is dat je ook meer tijd hebt om over bepaalde situaties of gebeurtenissen door te kunnen praten. Ergens verder op in te gaan zodat je meer op je gemak voelt. Vaak zijn dat situaties of gebeurtenissen die je liever wegstopt of juist voor vanzelfsprekend hebt gezien. Karin houdt alles keurig bij en daardoor kan je soms terugblikken of juist de vooruitgang zien.

Ik heb zeker veel meer rust gekregen en kan beter met bepaalde situaties omgaan dankzij de handvaten die ik heb meegekregen. En ook na deze sessies blijft ze je ondersteunen als je daar behoefte aan hebt wa t ik persoonlijk erg fijn vind. Al is het soms maar door een “simpel” appje.

Karin heel erg bedankt voor je hulp!

Related posts

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us